Nokia Lumia 800 и от VIVACOM през април, ето как да спечелиш един смартфон

Nokia Lumia 800 и от VIVACOM през април, ето как да спечелиш един смартфон
A A+ A++ A

Като официален спонсор на конкурсите в Мача на звездите, който ще се проведе на 7 април в "Арена Армеец" с участието на Денис Родман, VIVACOM ще награди победителите в 6 категории със смартфона Nokia Lumia 800, който ще достигне до търговската мрежа на VIVACOM през април. С първото устройство на Nokia с Windows Phone ще се сдобият отличилите се в три конкурса - най-добър стрелец, най-добър забивач и най-добри баскетболни умения. Същата награда ще получат и най-добрият играч на мача, най-добрият млад играч на мача и един от феновете, гласували за избор на отбор в сайта www.all-star.bg , който ще бъде определен с томбола.

Освен това операторът споделя, че по време на гостуването си в България баскетболната легенда Денис Родман ще общува с мобилния план Mega Call XL, който най-добре покрива комуникационните потребности на високия 1,98 см NBA спортист. ХL планът на VIVACOM е избран заради изискването от мениджмънта на Родман за мобилен план с възможно най-много включени международни минути по време на престоя в България.

Всички фенове на баскетбола ще могат да спечелят от VIVACOM и двойни покани за Мача на звездите на "Фейсбук" страницата на телекома: http://www.facebook.com/VIVAC0M . Всеки ден от 29 март до 2 април 2012 г. включително там ще бъде публикуван по един въпрос и всеки, който даде верен отговор в коментарите под въпроса за деня, ще участва в ежедневна томбола за два двойни билета за баскетболното събитие на годината. Печелившите ще бъдат обявявани на страницата на VIVACOM във Facebook всеки ден след изтеглянето на томболата за деня.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници