Извикан за ремонт уби собственика с чук

Извикан за ремонт уби собственика с чук
A A+ A++ A

Работник, извикан за домашен ремонт, уби собственика на апартамента, на 84, с чук и се опита да скрие трупа в гориста местност в землището на бургаския кв. "Горно Езерово".

По информация от областната дирекция на полицията в морския град вчера около 21.40 часа в Първо районно управление в Бургас е получено съобщение от Созопол, че 84-годишен мъж с инициали Г.Г. от Черноморец заминал за Бургас, за да извърши ремонт на апартамента си, но все още не се е прибрал.

При проверка на адреса на жилището на бургаската улица "Гладстон" № 10 полицаите констатирали, че ремонтните работи трябвало да извърши 49-годишният Т.Т. от Видин, който бил извикан, за да отключи апартамента. Възрастният собственик не бил там.

В резултат на полицейски действия Т.Т. направил самопризнания, че около 14.00 часа с удар с чук по главата е убил Г.Г. и откарал трупа му в кв. "Горно Езерово". Той сам завел полицаите до мястото, уточняват от полицията.

Работникът се опитал да заличи максимално следите от деянието си в апартамента. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

#работник #чук

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници