Втори ден търсят 17-годишния Едмонд в река Струма

Втори ден търсят 17-годишния Едмонд в река Струма
A A+ A++ A

Втори ден търсят 17-годишния Едмонд Белюли от кюстендилското село Копиловци, който скочил след бас в буйните води на Струма и повече не се показал. В издирвателните действия участват три екипа пожарникари, спасители, доброволци и разследващи полицаи.

По първоначална информация вчера около 16 часа младежът е скочил от моста в реката и не е излязъл на брега. Бил в компанията на петима души, които не са от селото.

„Момчето се казва Едмонд. Много симпатично и добро дете. Потресено е цялото село", каза пред "Дарик" кметът Людмила Пухова.

Едмонд е ученик в 11-ти клас на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Кюстендил. Баща му е от бивша Югославия. Майката живее вече с новия си мъж в Сливен и пътува до Копиловци, за да се грижи за детето си. Той е бил при нея през първите дни от ваканцията.

„Сутринта забелязах в селото мъже, видимо пияни, които не са от Копиловци и информирах полицията. Дойде патрул и ги предупреди. Най-вероятно е бил в тяхната компания. Едмонд и друг път е скачал от моста, но сега тя е много пълноводно и спасители казаха, че има водовъртежи", каза още Людмила Пухова.

#Струма #Копиловци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници