Атанасова взема за заместник свой бивш колега

Атанасова взема за заместник свой бивш колега
Премиерът Бойко Борисов е подписал оставката на заместник-министъра на здравеопазването доктор Кирил Добрев, наследникът му ще бъде бивш колега на министър Атанасова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов е подписал оставката на заместник-министъра на здравеопазването доктор Кирил Добрев, наследникът му ще бъде бивш колега на министър Атанасова.

Добрев ще бъде на поста си до сряда. След това ръководството на направление „Медицински дейности“ в здравното ведомство официално ще поеме новоназначеният заместник на Атанасова д-р Минчо Вичев, предаде БГНЕС.

Д-р Вичев идва от болницата в Русе, където здравният министър Атанасова е работила като юрисконсулт, преди да стане депутат от ГЕРБ.

„Д-р Кирил Добрев беше от екипа на предишния министър, д-р Стефан Константинов, но е останал да работи няколко седмици в името на приемствеността“, обясни сегашният министър на здравеопазването Десислава Атанасова.

#Бойко Борисов #Борисов #премиер #заместник-министър на здравеопазването #Кирил Добрев #оставка #Десислава Атанасова #министър на здравеопазването

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници