Изтекоха снимки на три неизвестни модела на BlackBerry

Изтекоха снимки на три неизвестни модела на BlackBerry
A A+ A++ A

BlackBerry продължава да работи по нови модели и снимки на три от тях бяха публикувани в социалната мрежа Weibo. Първият от тях е наследникът на BlackBerry Passport, известен с кодовото име Oslo, чиито снимки се появиха по-рано този месец. От Oslo се очакват сходни с Passport спецификации, включващи дисплей с резолюция 1440 x 1440 пиксела, чипсет Snapdragon 800, 13MP задна камера с оптична стабилизация и батерия с капацитет 3450mAh. Възможно е този телефон да бъде представен на 30 юни.

Вторият модел е P'9984. Дългогодишните потребители на BlackBerry знаят, че когато е налице P' префикс, това означава, че устройството е част от колаборацията с Porsche Design. Тази година телефонът в тази серия ще подражава на дизайна на Passport, включително и на специалната QWERTY клавиатура на устройството, но издържана във футуристичния стил на германската компания.

Бяха публикувани и многобройни изображения на устройство, наричано BlackBerry Slider или BlackBerry Venice. То изглежда е с извит дисплей и преден високоговорител в долната част на корпуса. С тясната си форма и кодовото име Slider, не е изключено моделът наистина да е слайдер, сходен с BlackBerry Torch 9810, представен през 2011. Спецификациите са на модел от висок клас - 5.1” QHD (1440 x 2560 пиксела) дисплей, осемядрен процесор, 16-мегапикселова основна камера и 5MP предна камера за видеоразговори. Батерията му е с капацитет 3650mAh. Този модел се очаква да дебютира през есента.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници