BLU Selfie е смартфон с 13MP предна камера за 250 долара

BLU Selfie е смартфон с 13MP предна камера за 250 долара
A A+ A++ A

През последните година-две предните камери на смартфоните започват да привличат все повече внимание, заради възхода на селфитата като актуален тренд. Производителите очевидно се стремят да угодят на потребителите, желаещи да правят по-добри такива снимки и пореден пример за това е новият смартфон на BLU, който се възползва от тази съвременна тенденция.

Най-интересната характеристика на BLU Selfie е 13-мегапикселовата му предна камера, снабдена с LED светкавица. Модул със същата резолюция има и на задния панел – и той също е снабден със светкавица, но това едва ли е изненадващо. Теоретично, BLU Selfie би трябвало да прави фотографии със сравнимо качество, независимо коя от двете камери използвате. BLU Selfie разполага с 4.7-инчов дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела плюс стъкло Gorilla Glass 3 за допълнителна защита.

Останалите характеристики са достатъчно прилични за масов модел – 8-ядрен чипсет MediaTek MT6592 с тактова честота 1.7 GHz, съчетан с 2GB RAM, 16GB вградена памет, microSD слот, поддържащ карти с капацитет до 64GB и 2300mAh батерия. В софтуерно отношение BLU Selfie залага на Android 4.4 KitKat, като изглежда доста малко вероятно той да бъде обновен до Android 5.0 Lollipop. BLU Selfie ще се продава онлайн в три възможни разцветки – черно, синьо или бяло злато, на цена от 250 долара без договор с оператор.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници