Дъщерите на Би Би Кинг: Баща ни беше отровен!

Дъщерите на Би Би Кинг: Баща ни беше отровен!
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Две от дъщерите на Би Би Кинг обвиниха публично неговия мениджър Лавърн Тони и личния му асистент Майрън Джонсън в неговото убийство.

Легендарният блус изпълнител почина на 14 май, а като за причина за смъртта му бе посочен диабет Тип ІІ. Неговите дъщери Карен Уилям и Пати Кинг обаче не са на това мнение.

"Убедена съм, че баща ми е бил отровен и са му давани някакви субстанции. Вярвам, че баща ми е бил убит", заявяват двете жени в официални документи. Двете дами са категорични, че в последните дни на Кинг, им е било забранено да го посетят в дома му.

Предстои да бъдат извършени аутопсия и изследвания, които може да отнемат до осем седмици. Полицията се е заела с разследване на евентуално убийство. Погребението на легендата бе насрочено за петък, но засега не е ясно дали разследването няма да наложи отлагане на траурната церемония.

По-рано всички наследници на Би Би Кинг оспориха пред съда завещанието, в което за изпълнител на последната воля на музиканта е посочен именно неговия мениджър и адвокат Лавърн Тони.

#Би Би Кинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници