Ето цените, на които GLOBUL ще предложи Nokia Lumia 800 и Lumia 710

Ето цените, на които GLOBUL ще предложи Nokia Lumia 800 и Lumia 710
A A+ A++ A

GLOBUL отново потвърди, че през този месец ще пусне в продажба първите телефони с Windows Phone на Nokia, като този път сподели и информация за цените, на които ще ги предлага. Nokia Lumia 800 ще може да се закупи от 17 април, а малко по-късно - от 23 април, ще е достъпен и Lumia 710. Все пак операторът пусна специална страница на която всеки желаещ ще може да заяви своя интерес към моделите.

Nokia Lumia 800 се предлага в четири цвята (черен, бял, син и червен), има впечатляващ дизайн, работи с операционната система Windows Phone и позволява лесен достъп до социалните мрежи, възможност за моментално споделяне на съдържание и бързо сърфиране на мрежата благодарение на последната мобилна версия на Internet Explorer 9. Устройството притежава 1.4 GHz процесор, 3.7" AMOLED ClearBlack дисплей, 8МР камера с оптика Carl Zeiss, автофокус и двойна LED светкавица и 16 GB вградена памет. Nokia Lumia 800 ще може да се намери във всички магазини на GLOBUL, Germanos и официалните партньори на цена от 30,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL Web&Talk с месечна такса 34,90 лв.

През април GLOBUL ще предложи и Nokia Lumia 710, който също работи с Windows Phone и притежава 1.4 GHz процесор, 8GB памет, 5МР камера, сменяема батерия и опция за замяна на задния панел. GLOBUL ще предложи Nokia Lumia 710 в два цвята - бял и черен, на цена от 16,60 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL Web&Talk с месечна такса 34,90 лв.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите