Samsung: Galaxy S7 няма да излезе през втората половина на годината

Samsung: Galaxy S7 няма да излезе през втората половина на годината
A A+ A++ A

През последните дни се появиха многобройни спекулации, че Samsung може да избързат и да пуснат Galaxy Note 5 преди обичайния си септемврийски слот на IFA, като се твърдеше, че целта на изместването му по-напред във времето е преодоляване на заплахата от следващия Apple iPhone. Също така плъзнаха слухове, че флагманът Galaxy S7 може да се окаже на пазара още преди края на тази година. Въпреки че подобни твърдения изглеждаха малко вероятни, източник от Samsung на Mobile Burn опроверга тези слухове, допълвайки, че анонсът на следващия 'S' модел ще следва досегашната практика на компанията.

Няма как да разберем със сигурност какви точно са намеренията на Samsung за предстоящите им модели, но е ясно, че тази есен ще видим Galaxy Note 5. От достъпната до момента информация можем да преценим, че ще заложат на дисплей с резолюция поне 2K (някои източници упоменават дори 4K, макар че това звучи твърде амбициозно), подобен на Galaxy S6 дизайн и голяма батерия. Очаква се процесорът да е по-мощен, вероятно някоя от разновидностите на Exynos 7422, а освен това може да разполага с USB Type-C интерфейс.

Samsung вероятно ще разчитат на Galaxy Note 5, наравно с други нашумели предстоящи модели като Galaxy A8, за да отнемат  поне част от пазара на Apple и другите им конкуренти. Но корейската фирма не изпитва ирационален страх от iPhone, така че, както заявяват представители на маркетинговия отдел на Samsung пред MobileBurn.com, "компанията запазва ангажимента си да лансира продуктите си в предварително определени срокове, което включва и серията S".

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници