Втора намушкана жена в Бургас за по-малко от седмица

Втора намушкана жена в Бургас за по-малко от седмица
A A+ A++ A

Втори случай на брутално насилие в семейна среда отчита бургаската полиция за по-малко от седмица - този път с фатален изход. 55-годишна жена е била намушкана във вторник вечерта в района на старата зеленчукова борса в ж.к. „Славейков“ в Бургас.

Раните са били в областта на гърдите и тя е починала на място.

Сигналът за инцидента е получен малко след 20 ч. във Второ РПУ – Бургас. Изпратените на мястото екипи са установили, че след спречкване жената, с инициали Р. К., е била намушкана с нож от живеещия с нея на семейни начала Д.К. (42 г.), и двамата от Сливен.

Д.К. е криминално проявен и осъждан за кражби.

Двамата заедно с други лица обитавали своеобразен катун в района зад ж.п. линиите в ж.к. „Славейков“.

След заградителни действия, на около 400 м от местопроизшествието е задържан Д.К., у когото е открит ножа, с който е извършено престъплението. Той бил във видимо нетрезво състояние, но не оказал съпротива при задържането си. По-късно е признал вината си.

Работата по случая продължава от служители на сектор Криминална полиция при ОДМВР – Бургас.

Това е втори случай на намушкана жена в Бургас само за няколко дни. В събота млада жена беше открита с прободни рани в близост до бл. 60 на същия комплекс „Славейков“. За престъплението бе задържан 28-годишен криминално проявен мъж от Сливен, който имал връзка с пострадалата. Тя все още се бори за живота си под грижите на медиците в бургаската многопрофилна болница.

#жена #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници