Благородната Тейлър Суифт: Дари 50 000 долара на болно дете

Благородната Тейлър Суифт: Дари 50 000 долара на болно дете
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Поп певицата Тейлър Суифт за пореден път доказа, че има добра душа. Тя прояви изключителна щедрост за своя болна почитателка. След като научава, че нейна фенка е болна от рак, Суифт дарява 50 000 долара лечението на момиченцето.

Малката Наоми Оукс трябвало да посети концерта на любимата си певица на 18 август във Финикс с най-добрата си приятелка. Плановете обаче се променят, когато 11-годишното момиче е диагностицирано с остра миелогенна левкемия на 25 юни и научава, че се нуждае от агресивно лечение и трябва да бъде в болница между шест и девет месеца.

Тогава семейството й заснема клип, в който разказва за Наоми и любовта й към Тейлър Суифт с надеждата то да достигне до певицата. Разпространяват го в социалните мрежи - и постигат успех!

Два дни след като видеото е качено в YouTube, Суифт дарява 50 000 долара за Наоми. "Към красивата и смела Наоми, съжалявам, че трябва да пропусне концерта, но винаги ще има още. Фокусирай се върху своето лечение и това да се почувстваш по-добре. Изпращам ти огромни прегръдки на вас и твоето семейство”, казва поп дивата.

Но това не свършва дотук! Във видео, публикувано в YouTube, докато Наоми е в болницата, вижда съобщенито на Суифт с искрено удивление. "Трудно ми е да си поема дъх", казва Наоми с усмивка. "Аз сериозно мисля, че трябва да го преодолея", продължава тя.

#Тейлър Суифт #левкимия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници