Нови снимки показват Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+

Нови снимки показват Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+
A A+ A++ A

Броени седмици преди очакваната премиера в интернет се появяват все повече снимки на новите Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+. Поредната порция показва екраните на двете устройства при зареждане, макар че не е изключено изображенията да са изфабрикувани. Кадрите осигуряват и поглед към дизайна на двата телефона – Galaxy S6 edge+ е уголемена версия на Galaxy S6 edge, а Galaxy Note 5 следва дизайнерския език на серията Galaxy S6 и определено изглежда много добре.

Междувременно се появиха съмнения дали смартфона наистина няма да има възможност за ползване на допълнителна памет. Основание за тях е документ на американския оператор Sprint, в който се описва модел с номер SM-N920P. Според него телефона има 32GB вградена памет и слот за допълнителна, който поддържа карти с капацитет до 128GB. Повечето от останалите характеристики отговарят на вече известните, а като екранна резолюция е посочена 2К.

Има и несъответствия, които подвигат въпроси за достоверността на документа – като процесор фигурира чипсет на Qualcomm, а оперативната памет е вписана като 3GB, а е 4GB. Засега не е ясно дали трябва да вярваме на документа и по отношение на слота за памет – в Galaxy S6 Samsung залага на бързата UFS 2.0 вградена памет и това е една от причините да се откаже от слота за допълнителна. Има вероятност компанията да прави различни версии на телефона, но и това звучи малко логично.

Източник: SamMobile, MobileFun

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници