Кървава стрелба в киносалон в САЩ, има жертви

Кървава стрелба в киносалон в САЩ, има жертви
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Стрелба и жертви в киносалон в американския щат Луизиана. Възрастен мъж се изправил в киното по време на прожекция и започнал да стреля по хората в залата. Убил двама от тях и ранил други седем. След това мъжът сам отнел живота си.

Някои от ранените са в тежко състояние. Засега не са известни мотивите на стрелеца. Полицията в град Лафайет обяви, че знае името му, но то все още не е оповестено. Знае се, че мъжът е бил на 58 години. Според свидетели, в салона е имало около 100 души.

По информация на KLFY, сред убитите има жена. От полицията съобщават, че жертвите стрелецът е подбирал на случаен принцип. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи и на ФБР. Кати Доминги, която е била в киното, разказа, че стрелбата е започнала 20 минути след старта на филма и стрелецът е бил „възрастен бял мъж”. „Чухме силен звук, все едно, че гръмна пиратка. Не казваше нищо. Също не чух някой да крещи. В следващия момент група момичета започнаха да пищят и чухме, че някой е бил прострелян.Много хора започнаха да бягат”, разказва Рокси Мартинез пред Си Ен Ен.

#полиция #стрелба #САЩ #киносалон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници