Кметът на Лесидрен настоява полицаи да дежурят в селото

Кметът на Лесидрен настоява полицаи да дежурят в селото
Лесидрен Снимка: oylesidren.com
A A+ A++ A

Полиция или нещатни сътрудници към МВР да бъдат разположени в Лесидрен, за да опазват реда в селото, настоя кметът на селото Борис Нешев в ефира на БНТ.

Младият мъж от Лесидрен, който уби двама тийнейджъри заради несъобразена скорост, остава в ареста поне до петък. Тогава съдът ще решава дали да му наложи мярка “постоянно задържане под стража”.

В сряда прокуратурата повдигна обвинение на 28-годишния Филип Аспарухов за причиняване на смърт на едно или повече лица. До края на деня се очаква да излезе кръвната проба за наркотици, която беше взета от младия мъж. Пробата му за алкохол е отрицателна.

16-годишните Велислава и Марино от Лесидрен загинаха, пометени от аудито на ром, който участваше в автогонка в ловешкото село. Приятелката им Петя Божкова от София беше тежко ранена и лекари се борят за живота й.

Инцидентът стана във вторник вечер около 18:50 часа на пътя в посока към село Лесидрен. Причината е нерегламентирано състезание между два леки автомобила. По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите с инициали Ф.М на 28 години от Лесидрен, губи контрол над автомобила и навлиза в банкета. Там блъска движещите се в посока Лесидрен пешеходци.

#Лесидрен #Велислава #Марино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници