Левски спечели най-старото столично дерби

Левски спечели най-старото столично дерби
A A+ A++ A

Отборът на Левски победи с минималното 1:0 тима на Славия като гост в мач от 8-я кръг на родната А група. Единственото попадение в срещата отбеляза Умар Диаби в 8-та минута. 

"Сините" записаха трета победа от началото на сезона и вече са с актив от 12 точки, като изпревариха Черно море и се настаниха на петата позиция. Съперниците им пък са със същия брой точки, но поради по-добрата голова разлика запазват 4-тото си място.

Срещата започна равностойно, но още в 8-та минута "сините" излезнаа напред в резултата. Живко Миланов бе изведен от дясно, след което центрира идеално към Умар Диаби, който вкара дебютния си гол за Левски в първия си мач като титуляр.

В 17-тата минута отново Миланов бе в основата на поредната опасна атака, след като комбинира добре с Диаби. Последва пас на бранителя към Мигел Бедоя, чийто шут обаче рикушира в играч на Славия и излезе в корнер.

В 26-тата минута Жереми Манзоро нахлу на скорост от дясно на Боян Йоргачевич и центрира остро към Антон Карачанаков, който протегна крак в опит да изравни, но топката премина на сантиметри от него.

Най-интересното от срещата може да прочетете на този линк.

#Славия #Левски #А група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници