60-годишна жена роди и беше изгонена от мъжа си

Свят | 18 юли 2017, вторник / 11:25| Показвания:Източник: pixabay.com

Сърбин изгони 60-годишната си жена няколко дни, след като тя роди бебе, пише сръбският в. Kurir, цитирано от НОВА,

Атифа Ляич от Нови пазар е братовчедка на сръбския транспортен министър Расим Ляич, който е и вицепремиер на Сърбия, уточнява Srpska Info. В продължение на 20 години тя опитвала да забременее и след петия опит за ин витро най-накрая успяла.

Но когато най-накрая на бял свят се появила малката Алина, майката се оказала без подкрепата на мъжа си. 68-годишният Шериф Нокич се изнесъл още в деня, в който момиченцето и щастливата му майка се завърнали у дома. Той заявил, че не може да търпи бебешкия плач и да се буди посред нощ, посочва босненското издание Vijesti.

„Тя получи, каквото желаеше. Сега е щастлива”, убеден е той и допълва, че животът с едно бебе може да се окаже пагубен за неговото здраве, пише "Дейли мейл".

Доскорошната му спътница в живота също има здравословни проблеми, включително високо кръвно. Но е убедена, че може и сама да отгледа дъщеря си с малкото пари, които получава от работата си във фабрика за платове.

Атифа имала високорискова бременност и прекарала в болницата месеци наред около раждането. Шериф многократно я предупреждавал за опасностите, които може да възникнат от това. Но тя не го послушала.

Сега той възнамерява да се върне в Турция, твърди Атифа. Той дори отказал да даде името си на бебето. Семейството най-вероятно е използвало спермата на анонимен донор за зачеването.

И въпреки роднинската си връзка с вицепремиера, тя казва, че няма близки, към които да се обърне за помощ.

 

 

 


Тагове: жена, роди, изгонена

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси