Волен остана и без Калинка

Волен остана и без Калинка
Калина Крумова е поредният депутат, напуснал „Атака“. Снимка: Burgasnews
A A+ A++ A

Депутатът Калина Крумова напусна парламентарната група на „Атака“, като е депозирала заявлението си в деловодството на парламента в 16.16 ч.

Крумова става независима, съобщи „Дневник“, с което парламентарната група на ръководената от Волен Сидеров партия остава с 14 депутати – от 21 места, спечелени от нея на изборите през 2009 г.

По-рано днес тринайсет народни представители от „Атака“ заявиха в официално обръщение до медиите, че нямат намерение да напускат групата и партията, в това число и лидера Волен Сидеров.

Под обръщението към медиите не са се подписали Борислав Стоянов, който заедно с Димитър Стоянов обяви, че иска оставката на Сидеров, както и Калина Крумова.

Борислав Стоянов коментира, че засега не смята да излиза от групата, но продължава да поддържа искането си за оставка на лидера на партията Волен Сидеров. Не е ясно дали Сидеров няма да предприеме превантивни действия и да го изключи.

„Искаме да ви спестим усилията, които хвърляте в търсене на доказателства за разцепление в парламентарната ни група“, заявяват от „Атака“ в обръщението, подготвено на спешно заседание на парламентарната група предиобед в централата на партията.

„По клеветнически въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки, химикалки, напитки, варива и печива за вас и срещу някои от вас работят нашите юристи“, предупреждават народните представители. Допълват, че остават иначе отворени за журналистическите питания „по парламентарната дейност на „Атака“ и нейните законодателни инициативи, които са истински важните неща за българските граждани“, допълват още 13-те депутати от „Атака“.

#Атака #Калина Крумова #Волен Сидеров #депутати #Парламент #парламентарна група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници