Непълнолетна бие по главата сина си и го пуска гол по улиците нощем в Петрич

Криминални | 19 юни 2019, сряда / 16:09| Показвания:Непълнолетна майка, която биела сина си и го пускала гол късно вечер по улиците, беше осъдена от Районния съд в Петрич на пробация за неполагане на достатъчно родителски грижи.

На 28 октомври м.г., около 17:30 часа, в дома си А. Д. нанесла побой над малолетния си син Ю. Д. като му причинила лека телесна повреда – мозъчно сътресение и мекотъканни увреждания, довели до временно разстройство на здравето на детето.

От август до октомври 2018 г. пък майката оставяла често невръстното си дете без надзор и достатъчно грижа. Тя оставяла сина си сам, а и гол извън къщата след полунощ, системно го биела, когато не казвал за физиологическите си нужди.

За тези провинения младата майка е изправена пред съда, където тя призна вината си получи наказание пробация, като в продължение на 8 месеца трябва да се среща два пъти седмично с пробационен служител.

Осъдена е още и на 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото, както и на "обществено порицание". Майката ще трябва да плати и 342 лв. разноски по делото.


Тагове: Петрич, непълнолетна, дете

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси