ВМРО разкри водачите на листи, Каракачанов е начело в Плевен и Морската столица

Политика | 26 февруари 2021, петък / 19:00| Показвания:Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна. Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София.

Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и МИР в столицата. Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас.

А пък членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди поема Пловдив-град и Стара Загора. В третия район в София – 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще води листите в Силистра и Хасково.

България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

Вижте и другите водачи на листи, издигнати от воеводите:

Видин и Монтана – Димитър Чукарски
Кърджали – Делчо Янков
Кюстендил – Георги Петров
Ловеч – Бойко Пъдарски
Пазарджик – Стефан Балабанов
Перник – Султанка Петрова
Пловдив-област – Владимир Кисьов
Разград – Евгени Драганов
Сливен – Христо Димитров
Смолян – Александър Пецов


Тагове: ВМРО, Красимир Каракачанов, парламентарни избори

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси