Нинова към новите партии в НС: Бетонирахте Борисов, късно е либе, за китка

Нинова към новите партии в НС: Бетонирахте Борисов, късно е либе, за китка
A A+ A++ A

5 пъти подадохме ръка на новите политически субекти в НС за разграждане на модела Борисов и те 5 пъти я отхвърлиха. Точно с едно действие за един ден бетонираха Борисов в най-стратегическия за икономиката, сигурността и геополитиката сектор - енергетиката.Това заяви на извънреден брифинг председателят на БСП Корнелия Нинова. 

Тя припомни, че от Лвеицата са внесли мораториум на сделки и смяна на бордове на отиващото си управление.  Те отхвърлиха предложенията ни за мораториум, а сега искат да го внасят в парламента. 

Късно е, колеги, за китка, коментира Нинова. 

Имам само един въпрос към вас. Защо обслужихте задкулисието, заяви лидерът на БСП, като посочи, че утре ще бъде изнесена допълнителна информация.

Точно с едно действие, за един ден, другите партии бетонираха Борисов в най-стратегическият сектор - енергетиката. Внесохме мораториум на сделки, но те не бяха приети. Борисов се бетонира в енергетиката за 5 години напред чрез промени в Българския енергиен холдинг и други стратегически обекти. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънреден брифинг относно предупрежденията, че моделът "Борисов" в момента е окопава.

#Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници