Прогноза: ГЕРБ умира през октомври 2023-а

Политика | 27 декември 2021, понеделник / 14:15| Показвания:Ако Бойко Борисов и съответно ГЕРБ загубят местните избори, ще отидат в небитието по подобие на царската партия НДСВ

"Кирил Петков умее да се договаря. Това беше добро качество и при Бойко Борисов. До лятото проблемите ще се решават с пари. След това настъпва много важен период, защото след 2 г. ще има местни избори и битка между ГЕРБ и новите.

Ако Борисов загуби местния вот, ще отиде в небитието като НДСВ. В същото време "Продължаваме промяната" нямат структури в страната, но са силните на деня и парите са в тях.

Истинската енигма е какви са политическите амбиции на "Има такъв народ". Хората помислиха, че партията на Слави Трифонов ще промени системата след референдума през 2016.а, но се оказа поредният балон", каза Радева пред NOVA.

"Очаквах от новите, които идваха на власт, да са подготвени, но не се оказа така. Сега сме обнадеждени и очакваме да видим какво ще направи редовният кабинет.

Безсилието, което показаха всички партньори, особено при ИТН, наля вода в мелницата на ГЕРБ и втвърди електората на партията.

Притеснявам се, че новите имат заложени популистки предложения, които вече са капани пред тях", заяви още социоложката.


Тагове: ГЕРБ, Борисов, Кирил Петков

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси