Алибегов: Не проверяваме за сертификати и не се чувстваме виновни

Бизнес | 6 януари 2022, четвъртък / 15:28| Показвания:В този ден, в който премиерът каза 40 дни отсрочка за администрацията, ние спряхме да проверяваме за зелени сертификати и не се чувстваме виновни. Това сподели председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в интервю за "Фокус".

По думите му не са срещнали абсолютно никаква подкрепа от служебния кабинет. Излъгани са и тотално в начина на въвеждането на сертификата.

"Всички туристически асоциации бяхме на среща при министър Кацаров, преди да се въведе този сертификат, където беше уговорено как ще влезе той в действие. Нищо от това не се случи. И накрая слушаме как в Народното събрание, в парламента, в държавната администрация не било толкова спешно, по-натам можело. По какво се разграничават едните български граждани от другите? Вирусът ходи избирателно ли? Защо нашите клиенти и работещите в заведенията трябва да спазват закона, а тези, които всъщност трябва да са пример за спазване на закона, да не го спазват?", изрази възмущението Алибегов.


Тагове: Алибегов, заведения

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси