Ася Петрова: Не съм заплашвала никого заради Цветанов, мен ме заплашват и следят

Ася Петрова: Не съм заплашвала никого заради Цветанов, мен ме заплашват и следят
Зам. главният прокурор обяви, че знае кой стои зад „тази кампания“ срещу нея и ще обяви имената им, когато събере доказателства по това. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Не познавам доказателствения материал по това дело и не зная кои са прокурорите, които работят по това дело. Не съм заплашвала тези прокурори, които и да са те“, обяви зам. главният прокурор Ася Петрова по повод обвиненията в пресата, че възпрепятства разследването срещу Цветан Цветанов, като заплашва прокурори.

„Това са твърдения на авторите на този материал, не на прокурорите. Написаното е едно абсурдно, клеветническо твърдение“, каза Петрова.

Досъдебното производство срещу бившия вътрешен министър не е в ресора на заместник главния прокурор, обясни тя пред Нова телевизия.

Зам. главният прокурор обясни още, че самата тя е заплашвана по телефона, а от няколко дни мъже с автомобили я следят.

„Записала съм им номерата и съм ги предала в СДВР“, заяви Петрова.

Тя беше категорична, че знае кой стои зад „тази кампания“ срещу нея и ще обяви имената им, когато събере доказателства по това.

„Тази компроматна война започна срещу мен още от времето на делото „Килърите“. Тя беше доста интензивна, преди да стартират пледоариите по това дело“, заяви Ася Петрова.

#Ася Петрова #Цветан Цветанов #СДВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници