Михаил Миков се срещна с посланика на САЩ у нас

Политика | 31 юли 2013, сряда / 14:28| Показвания:Марси Рийс е проявила интерес към приоритетите на 42-рото Народно събрание. Снимка: www.dnevnik.bg

Председателят на Народното събрание Михаил Миков се срещна с извънредния и пълномощен посланик на САЩ у нас Марси Рийс, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Обсъдени са били актуални въпроси на двустранните отношения между двете държави. Потвърден бе интересът от по-нататъшното задълбочаване на партньорството във всички области, в това число и укрепването на парламентарните контакти. Изразено бе очакване, че ще продължи и активното и ползотворно сътрудничество на законодателната институция с посолството на САЩ в София.

В отговор на проявен интерес от страна на посланик Рийс, председателят на парламента представи законодателните приоритети на 42-рото Народно събрание. Той акцентира върху приетите вече законодателни мерки в областта на социалната политика, младежката безработица, енергетиката, малките и средните предприятия.

Михаил Миков представи по-подробно обсъждания в момента законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 г.


Тагове: Михаил Миков, Марси Рийс, политика, интерес, области

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси