Войната в РБ идва от ДСБ, смята Каролев

Войната в РБ идва от ДСБ, смята Каролев
Владимир Каролев
A A+ A++ A

Ако в рамките на 6 месеца не видя резултат, ще напусна. Ще дарявам заплатата си, която ще получавам на този пост, заяви икономистът Владимир Каролев, който прие да стане съветник на министъра на икономиката Божидар Лукарски.

"Има два начина за правене на политики. Аз използвам единия, а именно да говориш публично за политика и да имаш трибуна. Другият начин е да участваш в парламента, което можех да направя, защото ми беше предложено още на 30 години. Тогава предпочетох да уча. Сега имам възможност да предлагам политики на министър и неговите заместници и да се опитам те да станат реалност”, обясни Каролев в студиото на Нова телевизия. 

Според него, в Реформаторския блок продължава да има скрита лидерска война. "За съжаление тя идва предимно от страна на ДСБ. Именно те казаха, че Лукарски не става за министър. Това е, защото не се знае дали той няма да се кандидатира за председател на РБ", коментира икономистът.

"За да си министър, трябва да притежаваш три неща – да си отворен за съвети, да целиш дългосрочни политики и да не си повярваш. От срещите ми с Лукарски съм оптимист, че има шанс той да бъде един успешен министър", заяви Каролев.

#Владимир Каролев #Каролев #ДСБ #РБ #Божидар Лукарски #Лукарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници