Драмата с барикадиралия се мъж в „Горна баня“ приключи след близо 11 часа

Драмата с барикадиралия се мъж в „Горна баня“ приключи след близо 11 часа
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След близо 11 часа драмата с 35-годишния психично болен мъж, който се барикадира на втория етаж на къщата си в „Горна Баня“ приключи. Малко след 6 часа сутринта мъжът се е  предал, като е скочил от покрива. Минути по-късно служителите на реда са го изнесли на носилка, съобщава БНТ.

Вчера (22 януари) 35-годишният мъж се барикадира в къща на улица 670 и започна да стреля по прозорците на съседите си и по извикания заради инцидента патрул. Един от униформените е леко ранен. Няма сериозно пострадали при инцидента.

Мъжът се е затворил, след като се е скарал със свои съседи. Рано сутринта, в 3:40 сутринта мъжът се е показал на покрива и е развял тениска с надпис “България на три морета”.

35-годишният има психични отклонения от около 5 години. Това разказал баща му, който оказва пълно съдействия на полицията. Той тежал 100 кила и е висок 185 см. 35-годишният мъж взема и лекарства. Напоследък той се изживява като революционер и опълченец, има и меч в къщата си.

Брат му се е самоубил с пистолет преди няколко години. „Шизофреник е, досега не е имал такива изостряния на болестта“, разказал баща му на полицаите.

#барикадирал #мъж #Горна баня #психични проблеми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници