Сидеров: Бях пребит от българската полиция

Сидеров: Бях пребит от българската полиция
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров. Това каза пред журналисти лидерът на "Атака" на излизане от „Пирогов”. 

Той бе откаран в болницата от линейка, която го чакаше пред полицейското управление повече от час.

„Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари беше полицай и заради него ми правиха операция”, заяви Сидеров, цитиран от "Фокус".

По думите му, случилото се лесно може да бъде доказано, защото е документирано на видео. „Бях влачен и ризата ми е скъсана, извиваха ми ръцете и ме ритаха, но аз не се оплаквам, защото разбирам, че на тези полицаи им е било наредено да го направят от Цацаров и Борисов”, каза още той. 

„Това е злостен, отмъстителен начин да бъда премахнат физически, като за съжаление те използваха полицията, която напоследък се използва само за такава черна работа. Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия”, заяви Волен Сидеров. 

Според него нахлувайки в НАТФИЗ той е изпълнявал своят граждански дълг. „Определям себе си като човек, който изпълнява гражданския си дълг и съм подел борба срещу дрогата. Не може някой да ми пречи. В този район около НАТФИЗ се продава трева абсолютно свободно”, коментира Сидеров. 

 

#Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници