Хотел Park Inn by Radisson – Вече 5 години добавя цветове към живота в София

Хотел Park Inn by Radisson – Вече 5 години добавя цветове към живота в София
A A+ A++ A

На 21 Октомври хотел Park Inn by Radisson София отбеляза  5 години от откриването на първия хотел от веригата Парк Инн в България, на която присъстваха над 100 гости.



Park Inn by Radisson е свеж и енергичен хотелски бранд в средния клас хотели, който предлага приятелско и топло обслужване на конкурентна цена. Ние се фокусираме върху нещата, които имат значение: удобни лега, безупречно чисти стаи, обслужване с усмивка и безпроблемен престой. С отварянето на хотел в София, брандът представи своята уникална концепция на обслужване „Добавяне на цвят към живота“ (Adding Color to LifeSM) Тя е създадена специално, за да направи престоя на всеки гост забавен, удобен и лесен. Тази философията „Да! Мога!“ ни откроява от нашите конкуренти, защото е не само мисия на компанията ни, но и начин на живот на нашите служители. Този дух на обслужване се отразява в позитивното отношение и професионалния подход с внимание към детайла, който нашите служители използват, за да създадат запомнящи преживявания.



Park Inn by Radisson има над 95 цветни и уютни хотелски стаи, които предлагат ключови удобства, като безплатен достъп до високоскоростен безжичен интернет, работно бюро и място за сядане. Клиентите са поканени да отпочинат в спа и фитнес центъра на хотела, включително вътрешния отопляем басейн и сауна. След това могат да се насладядт на ястие в ресторант Грийнвил , който предлага международна и местна кухня в свежа атмосфера. Зимната градина, както и сградата са допълнени от лятна тераса с гледка към прекрасна градина. Лоби барът е удобно място за почивка с питие или закуска. Ако имате нужда от място за бизнес среща или специално събитие, хотелът предлага 2 зали с естествена дневна светлина. Нашият координатор на специални събития ще бъде радостен да Ви представи нашите предложения или да Ви помогне с организацията.



Вече 5 години добавяме цветове към живота в София – очакваме следващите годишнини в историята на Park Inn by Radisson
 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници