"Междузвездни войни" събра холивудското войнство на червения килим

"Междузвездни войни" събра холивудското войнство на червения килим
A A+ A++ A

Повече от 5 хиляди души в САЩ гледаха новия, седми епизод от фантастическата сага "Междузвездни войни". Сред тях бяха журналисти, кинокритици, известни режисьори и актьори, изиграли главните роли в новата версия на космическата сага.

Премиерата беше организирана в три кина в Лос Анджелис, около които имаше сериозни мерки за сигуроност. Улиците, в непосредствена близост до салоните, бяха затворени. На зрителите пък беше забранено да влизат в залите маскирани.

Извън нетрадиционните са кинопремиера мерки за сигурност, шоуто беше организирано типично по холивудски. Пред киносалоните имаше червени килими, по които можеха да минат не само знаменитостите, но и обикновените зрители.

Актьорите, участвали във филмите от поредицата, по традиция избраха да го гледат в кино "Долби", където се връчват "Оскарите". Сред VIP гостите беше главният създател на поредицата, режисьорът Джордж Лукас, който призна пред журналисти, че никога не си е представял, че идеята му ще се разрасне до такъв мащаб.

Веднага след Лукас в киното влезе и приятелят му, режисьорът Стивън Спилбърг. По червения килим мина и режисьорът на сегашната серия - Джей Джей Ейбрамс. На премиерата дойдоха и актьори, играли в предишните серии, като Харисън Форд (Хан Соло), Марк Хамил (Люк Скайуотър) и Кари Фишър (принцеса Леа).

Създателите на филма помолиха присъствалите на затворените прожекции в САЩ да се въздържат да споделят впечатленията си поне до утре, когато филмът ще бъде пуснат и в някои европейски кина.

#"Междузвездни войни"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници