Феновете на Loud Festival ще се возят безплатно в градския транспорт

Феновете на Loud Festival ще се возят безплатно в градския транспорт
Автобусна линия № 84, която свързва Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно след края на концертите до 4:00 часа сутринта. Снимка: bTV
A A+ A++ A

За удобство на феновете на тежката музика на предстоящия LOUD FESTIVAL 2012 организаторите от Loud Concerts заедно с Центъра за градска мобилност предоставят безплатен автобусен транспорт след края на двата фестивални дни.

Автобусна линия № 84, която свързва Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно след края на концертите до 4:00 часа сутринта.

Автобусите ще тръгват на всеки 30 минути от Терминал 2 и ще стигат до крайната си спирка на ул. „Ген. Гурко“, предаде bTV.

Билети за LOUD FESTIVAL 2012 могат да се закупят ексклузивно в мрежата на Eventim.bg. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. на предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв.

Феновете, които предвиждат да посетят LOUD FESTIVAL 2012 с палатака, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Организаторите напомнят и за специалния мотопропуск, който включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мотопаркинг, на цена от 99 лв.

От мотопортала moto.bg ще бъде издаден ваучер, който впоследствие ще бъде заменен за мотопас на входа на LOUD FESTIVAL 2012.

#LOUD FESTIVAL 2012 #Loud Concerts #Центъра за градска мобилност #Терминал 2 #летище София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници