Максим Бехар разкрива уникална рецепта за излизане от кризата

Максим Бехар разкрива уникална рецепта за излизане от кризата
За предаването Максим Бехар приготви вечеря за Ирина Флорин, Милена Златкова от „Тройка на разсъмване", Мишо Шамара и Стефан Вълдобрев. Снимка: „Нова телевизия"
A A+ A++ A

ПР експертът Максим Бехар ще отвори в сряда вратите на своя дом за зрителите на „Черешката на тортата" по „Нова телевизия" в сряда от 20:00 часа.

За предаването той приготви вечеря за Ирина Флорин, Милена Златкова от „Тройка на разсъмване", Мишо Шамара и Стефан Вълдобрев.

Гвоздей на вечерта беше изненадващата поява на Георги Мамалев, който заедно с Бехар разказа с изключителното си чувство за хумор кога и как България ще излезе от кризата.

Съветите им бяха съпроводени с научна презентация, която може веднага да бъде представена на министъра на финансите.

Максим Бехар започна своя ден като домакин в „Черешката на тортата" в кабинета си – сред снимки от младите му години като журналист до кадрите от срещите му с принц Чарлз, папа Йоан-Павел II и Хилари Клинтън.

По-късно ПР специалистът се захвана с пазаруването, разкривайки много добри познания и усет какво трябва да купи, което изненада и екипа на „Черешката на тортата".

Изненадите на ПР гуруто номер 1 в България не спряха дотук. Максим Бехар отиде в елитен месарски магазин, където сам избра продуктите и се посъветва с продавачите за най-добрия начин за приготвяне на основното ястие.

Оригинален Пикасо, картина от 1902 година, нарисувана от французина Ели Максим Бехар, впечатляващи хай-тек устройства, семейни снимки и уютна еуфория царяха в дома на Максим Бехар.

Той лесно замени вратовръзката с престилка и се зае с приготвянето на вечерята, като междувременно отскочи до едно телевизионно студио, за да участва в едночасов дебат за имиджа на България.

Пармезанови кошнички, сейшелски тартар от риба тон, млечно телешко задушено и други вкусотии бяха само част от гурме менюто, което приготви Максим Бехар.

#Максим Бехар #Ирина Флорин #Стефан Вълдобрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници