България срази и Македония в контролна среща

България срази и Македония в контролна среща
A A+ A++ A

Българският национален отбор по футбол постигна втора поредна победа в контролите си зад граница, след като се поздрави с успех 2:0 при визитата си на Македония на стадион „Филип Втори“ в столицата Скопие

Sporta.bg следеше на живо двубоя, вижте там подробности и видео.

Първото попадение в срещата реализира Димитър Рангелов в 66-ата минута с глава, след като получи фантастична асистенция с пета от Ивелин Попов. Цялата голова атака бе изградена великолепно на скорост, като започна от Марселиньо и мина през Страхил Попов, който се представи на високо ниво срещу югозападните ни съседи.

В 87-ата минута поредната опасна контрааката на българите бе материализирана от резервата Александър Тонев, който на празна врата прати кълбото в мрежата след отличен пас успоредно на голлинията на Ивайло Чочев.

Македонците бяха по-активни през първото полувреме и нацелиха гредата чрез Ванче Шиков, но след почивката играта бе равностойна, а контраакциите на „лъвовете“ определено затрудняваха съперника и можеше да се стигне до гол и по-рано.

В крайна сметка след престижния успех с 1:0 над Португалия, сега момчетата на Ивайло Петев отново записаха победа, макар и в приятелски мач. 

#български национален отбор по футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници