В Дюселдорф започна първото дело срещу нападател на жени

В Дюселдорф започна първото дело срещу нападател на жени
A A+ A++ A

В германския град Дюселдорф започна първият процес срещу един от нападателите на жени в новогодишната нощ. 33-годишен мароканец е обвинен в сексуално насилие над 18-годишно момиче.

Младата жена празнувала новогодишната нощ с приятелки в Дюселдорф. В една странична улица те били заобиколени от 15 до 20 мъже от арабски произход, които започнали да ги опипват, като си ги прехвърляли един на друг. От ужас 18-годишното момиче не обърнала внимание на нито едно лице освен това на подсъдимия. Запомнила го, когато с приятелките си успели да се откъснат и да избягат, а той започнал да ги заплашва. По-късно тя вижда отново лицето на мъжа в предаване по телевизията и сигнализира на полицията.

В съдебната залата обаче младата жена се разколеба дали на подсъдимата скамейка седи истинският насилник, или човек, когото познава само от телевизионния екран.

В защита на мъжа свидетелства 16-годишната му приятелка, която е бременна. Момичето заяви, че двамата са празнували заедно новогодишната нощ, но при настоятелните въпроси на съдията призна, че той е изчезвал за големи периоди от време.

Ако мъжът бъде признат за виновен, го очакват 4 години затвор.

#Дюселдорф #нападател #жени #мароканец #насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници