Samsung представи Galaxy S III

Samsung представи Galaxy S III
A A+ A++ A

Най-сетне дочакахме премиерата на най-новия супер телефон от портфолиото на Samsung - Galaxy S III. Несъмнено предварително изтеклата информация за телефона ни разказа много за него, но все пак за корейската компания останаха някои изненади. Разбира се, че Galaxy S III работи с четириядрен процесор Exynos 4 с тактова честота 1,4 GHz, както и по-рано писахме. Телефонът разполага с 1GB RAM памет. Тенденцията дисплеите на смартфоните да стават все по-големи продължава и Galaxy S III разполага с 4,8" Super AMOLED екран с HD резолюция. Основната му камера е 8 МР, а допълнителната 1,9МР. Версията на Android е, разбира се, 4.0, подкрепен от интерфейса TouchWiz. Телефонът поддържа HSPA+, но от Samsung са предвидили и LTE версия.

Може би ще има доста хора, които са очаквали повече от камерата на точно този телефон, но от Samsung този път са решили да се фокусират върху техническите възможности на камерата.

Продажбите на телефона започват в края на май най-напред на пазара в Европа.

Междувременно очаквайте по-късно и нашия репортаж директно от събитието от специалния ни пратеник в Лондон - Момчил Карабулев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници