Скандал в Гърция: Ципрас и Мадуро прикриват извратен посланик в Атина

Скандал в Гърция: Ципрас и Мадуро прикриват извратен посланик в Атина
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Гръцкият премиер Алексис Ципрас, посланикът на Венецуела и президентът Николас Мадуро се забъркаха в грандиозен секс скандал, гръмнаха гръцките медии.

През 2013 г. Алексис Ципрас, като лидер на опозицията, прикрил мърсувания на посланик на Венецуела, за да елиминира скандал, който да дискредитира на левицата, съобщава списваният в южната ни съседка в. "Български новини".

Ципрас писал писмо на президента на Венецуела Николас Мадуро. В него той го призовал да предприеме мерки и да отзове тогавашния посланик на Венецуела Франклин Рамон Гонзалес. Както личи от текста на писмото, сегашният гръцки премиер се опасявал случката да не достигне до медиите и това да окаже удар върху авторитета на левицата. Жертви на разгонения посланик били пет служителки на посолството, всички гръцки гражданки. Едната от тях е дъщеря на бивш министър от „Сириза“.

След писмото на Ципрас, Гонзалес бил привикан в Каракас, за да даде обяснения, но малко след това се върнал обратно в посолството на Венецуела в Атина. Междувременно неговият заместник уволнил 4 от 5-те подали оплаквания срещу него служителки.

 

 

#Алексис Ципрас #Николас Мадуро #посланик #Венецуела #Атина #секс скандал #левица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници