Храна за добро зрение

Храна за добро зрение
zdrave
A A+ A++ A

Всеки втори човек се опитва да полага малко или много грижи за своето тяло чрез тренировки, хранителен режим, пазаруване на качествени продукти.

Увеличават се броя на хората, които имат проблем със зрението, им се налага да носят очила или контактни лещи.
 
Много са факторите, които оказват неблагоприятно влияние върху нежните структури на окото. Като се започне от влиянието на слънцето, което в последните десетилетия се е изменило изключително много. Липсата на слънчеви очила е недопустима, мине се през компютърните технологии, които движат света ни и се стигне до начина на хранене и най-вече до качеството на продуктите. Все по-модерни стават био магазините, предлагащи чисти и истински продукти.
 
Всеки един хранителен продукт, който приемем, независимо дали е плод, зеленчук, зърнена култура или от животински произход, дава отражение на нашите очи.

Много често хората хапват някой полуфабрикат на крак, просто защото нямат време. Тази изкуствена храна е лишена от повечето полезни вещества, които са необходими на организма ни, за да регенерира зрителните ни способности, които всеки ден са подложени на вредното въздействие на околната среда и на работата ни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници