Брайън Адамс с благотворителна кауза

Брайън Адамс с благотворителна кауза
Източник: lifestyle.bg
A A+ A++ A

16-годишната Кели Търнър от Девън е диагностицирана с дезмопластичен клетъчен тумор през 2015 г. Лекарите предвиждат не повече от две години живот на момичето ако не й бъде направена животоспасяваща операция в САЩ. За целта обаче семейството й трябва да събере сумата от 1 милион паунда, съобщават агенциите.

Адамс призова феновете, дошли да го чуят на живо в Кентърбъри, да помогнат за събирането на сумата. “Дайте колкото можете тази вечер, само за това ви моля. Посвещавам тази песен не само на нея и семейството й, но и на всички вас и вашата щедрост‘‘, заяви певецът.

Легендарният изпълнител благодари на всички благодетели и в профила си във Фейсбук: “Снощи направихме нещо различно на концерта в Кентърбъри. Пуснахме кошница в публиката и групата и спонтанно събрахме голяма сума за 16-годишната Кели Търнър, която страда от рядка форма на рак. Много съм горд с публиката тази вечер.”

Браян Адамс е известен с благотворителната си дейност през фондацията, която носи неговото име. За повече от десет години Адамс е помогнал на хиляди хора, които винаги ще бъдат благодарни за добротата и великодушието му. Последните каузи, които фондацията подкрепи, са образоването на деца в Египет, както и разрешаването на проблема със световната бежанска криза.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници