Антон Огнянов бе избран за играч на месеца

Антон Огнянов бе избран за играч на месеца
Източник: www.novsport.com
A A+ A++ A

 

„Тази награда не е само за мен, а за цялостното представяне на Дунав от началото на сезона.” Това заяви футболистът на Дунав Русе Антон Огнянов, който бе избран за играч на месец септември в традиционната анкета на Пресклуб България. „Драконите” стартира по впечатляващ начин новия сезон в Първа лига, като дълго време оглавяваха временното класиране. В последните два кръга обаче русенци допуснаха поражения съответно от Ботев Пловдив и Левски, предаде БГНЕС.

„Въпреки че загубихме в последните си два мача от първенството, вярвам, че още в следващия кръг ще си върнем позициите в класирането. В никакъв случай не сме загубили своята мотивация заради негативните резултати”, заяви Огнянов.

Юношата на Берое заяви, че очаква още в следващия кръг „драконите” да се завърнат на победния път при домакинството си на Монтана.

„Мисля, че срещу Монтана победата за нас е задължителна и всеки друг резултат би бил провал. Не бих казал, че сме със самочувствието на фаворит, ние уважаваме съперниците си и излизаме срещу тях по един и същ начин, независимо дали неговото име е Левски или Монтана.”

„Има доста голяма еуфория в нашите фенове, дори и в хората, които до този момент не бяха идвали на нашите мачове. Да се надяваме, че на пролет ще се завърнем да играем домакинските си срещи в Русе.”

Огнянов коментира и възможността в бъдеще да облече националната фланелка на България. „Бих играл с радост и удоволствие за националния отбор. За всеки футболист е чест, така че без съмнение ще се радвам много ако бъда повикан. Чувствам се във форма.” 

#Антон Огнянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници