Сидеров: Има заговор между Борисов и доведения ми син

Сидеров: Има заговор между Борисов и доведения ми син
Идеров смята, че властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ и тя прилага цялата репресивна машина срещу него. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има заговор и план за преврат в „Атака", координиран с премиера Бойко Борисов, заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

„Не само подозирам, а виждам сговор между Борисов, който познава майката на Димитър Стоянов, да използва една лична семейна история, за да се направят политически удари", коментира Сидеров на пресконференция в неделя, цитиран от БГНЕС.

„Враговете на „Атака" отдавна са мечтали за това, повтаряйки рефрена „Атака без Волен", каза още той.

По думите му властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ и тя прилага цялата репресивна машина срещу него.

Лидерът на „Атака" уточни, че раздялата със съпругата му Капка Сидерова не е заради друга жена, а е принципна.

Той добави, че причините не са в сферата на евтините сензации, не са точно факти, а процес.

„Реакцията на Димитър е на син, който защитава майка си, има нещо, което е трудно да се изброи и назове", подчерта Сидеров.

Той добави, че има подозрения и за обсебване на партията.

„Не съм бил марионетка на никого, не дължа на никого нищо за своето развитие", категоричен беше той.

„По данни на „Атака" около 10% от гласовете на вота за Волен Сидеров са били заличени чрез директни фалшификации на всички нива – от секционните избирателни комисии до „Информационно обслужване", се казва в декларацията на партията, която бе огласена от нейния лидер и раздадена на журналистите в неделя.

От партията смятат, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните две десетилетия, се води безкомпромисна война.

„Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на партията Волен Сидеров приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас", пише в декларацията.

„Ние, народните представители, областните координатори, общинските координатори и активистите на „Атака" няма да допуснем това и категорично стоим зад лидера Волен Сидеров, се казва още в документа.

#Волен Сидеров #Атака #Бойко Борисов #премиер #Димитър Стоянов #син #Капка Сидерова #партия #заговор #България #ГЕРБ #вот

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай