Веселин Марешки: Гласувайте, защото „животът е право да напишеш съдбата си“

Веселин Марешки: Гласувайте, защото „животът е право да напишеш съдбата си“
www.dailypress.bg
A A+ A++ A

Кандидатът за президент Веселин Марешки се обърна с писмо към живеещите в чужбина българи и ги призова да участват във вота, защото „Вашият вот на 6 ноември е лекарството, което ще я (България – бел. ред.) спаси от гангрената на корумпираното статукво“, пише БГНЕС.

В текста Марешки отбелязва, че дори нашите сънародници да са успели там, където се намират, те трябва да са благодарни и да обичат държавите в които учат, работят и отглеждат децата си. И добавя:“Но обичайте и България повече. Родината е една."

Като констатира, че „животът е право да напишеш съдбата си“, Марешки отбелязва, че „Майка България е много болна.“ В същото време той оценява, „че сам не мога да я вдигна на крака. Вашият вот на 6 ноември е лекарството, което ще я избави от гангрената на корумпираното статукво“.

Кандидат-президентът призовава сънародниците ни в чужбина да гласуват за него, „за да спра кражбите на некадърните безлични политици, които ви прокудиха далеч от близките“.

В заключение Марешки обещава“Давам ви думата си, че ако бъда избран за Президент на Република България, не само вие, но и децата, които родихте в чужбина, скоро ще поискат заедно да се върнете в модерната, стабилна и богата държава на българите от целия свят.“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници