Отстъпки до 80% пускат в "Амазон"

Отстъпки до 80% пускат в "Амазон"
BGR.com
A A+ A++ A

Прахосмукачка, намалена от 180 паунда на 52 за домакините? Или фитнес тракер за 16 паунда, вместо за 119 за фит маниаците? Или безжична камера с wi-fi с 80% отстъпка само за 30 паунда за любителите на технологиите? С тези и още много други продукти ще зарибява клиентите си онлайн гиганта в продажбите "Амазон" в следващите 12 дни. Повод е предстоящият "Черен петък", който бива възприет за начало на лудешкото коледно пазаруване за подаръци и вече се отбелязва не само в Щатите, но и по целия свят, пише БГНЕС.

Миналата година това беше най-успешният ден за "Амазон", който само за 1 ден успя да продаде безпрецедентните 7,4 милиона продукта във Великобритания, или по 86 на секунда. Затова и тази година той планира да отбележи знаменития ден не един, а цели 12 дни. От компанията са обещали отстъпки от 20-90%, обхващащи почти всички категории.

Т.нар. "Черен петък" е денят след американския празник за Деня на благодарността. От началото на 2000-те години той е приеман като старт на коледния сезон в САЩ. На този ден повечето търговски вериги отварят много рано (понякога дори в полунощ) и предлагат огромни отстъпки на свои продукти. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници