Шок и ужас! Когато Клинтън разбрала, че загубила от Тръпм, не искала да излиза от дома си

Шок и ужас! Когато Клинтън разбрала, че загубила от Тръпм, не искала да излиза от дома си
БГНЕС
A A+ A++ A

В реч по време на първата си публична поява след шокиращата загуба в изборите Хилари Клинтън коментира открито шока, разочарованието и желанието си да се скрие от света, когато е разбрала, че губи от Тръмп. Това съобщиха западни медии, излъчвайки директно изказването й, цитира БГНЕС.

В рамките на благотворителна вечеря на „Фонда за защита на децата” Клинтън сподели пред публиката, че е изпитала желание „да се свие на кълбо и никога повече да не излезе от дома си”. В прочувствената си реч тя призна още, че е била разочарована „повече, отколкото може да изрази”.

„Признавам, че да дойда тук тази вечер не ми беше никак лесно – на няколко пъти тази седмица ми се прииска да се свия на кълбо с хубава книга или кучетата си и да не напусна никога повече дома си”, каза тя.

Клинтън, която демонстрира уязвимост и значително влошен здравословен вид, призова присъстващите на събитието да продължат да вярват в бъдещето на страната и да отстояват „ценностите, които всички споделяме” независимо от управлението на Тръмп. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници