Йотова: С ген. Радев взехме правилните решения за овладяване на кризата в Харманли

Йотова: С ген. Радев взехме правилните решения за овладяване на кризата в Харманли
Източник: novinite.bg
A A+ A++ A

С ген. Радев направихме своите предложения за опазване на националната сигурност и след Харманли се доказа, че те са верните решения. Това каза новоизбраният вицепрезидент на Република България Илияна Йотова по време на разширеното заседание на Пленума н БСП, предаде Фокус.

„Ние направихме категорични и реални предложения, ние направихме своите предложения за балансираната ни външна политика. Ние направихме своите предложения за опазване на националната ни сигурност. Всъщност, ако се замислите, това, което предлагахме ние с ген. Румен Радев през тези два месеца, от вчера и онзи ден се доказа в едно от най-невралгичните места в България, каквото е Харманли“, коментира тя.

По думите й управляващите са казвали тогава, че това са предизборни обещания и празни приказки. „Днес нашите предложения се оказва, че са верните решения“, коментира Илияна Йотова. „Всичко, което говорихме за демография, за справяне за тази огромна бедност и мизерия в държавата ще бъдат нашите приоритети оттук нататък в съвместната ни работа“, заяви Йотова.

Тя заяви също, че от самото начало в тази кампания е влязла със самочувствие на победител. „Това е последното заседание на Националния съвет, на което ще присъствам – вие сте на ход, винаги ще бъда част от вас“, добави Илияна Йотова. „Вярвах в тази победа и за сетен път се убедих, че когато влизаш с такова самочувствие победата е неминуема. Следващите месеци партията ни ще бъде изправена пред много тежки предизвикателства и промяна в ИК, и предсрочни избори. Искам да ви пожелая много успехи, скъпи другари, за мен е много вълнуващ момент", каза Йотова.

#Илияна Йотова #БСП #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници