„Туитър“ с ново лого, птичката „излита“

„Туитър“ с ново лого, птичката „излита“
По думите му новата птичка е съвкупност от любов към орнитологията, дизайн с креативни ограничения и чиста геометрия. Снимка: vincentabry.com
A A+ A++ A

В сряда, 6 юни, „Туитър“ официално представи логото, което ще бъде символ на разрастващата се със светкавична скорост компания.

„През последните 6 години светът свикна с малката синя причка. Тя е навсякъде и постоянно се свързва с услугата „Туитър“ и самата компания“, каза творческият директор на „Туитър“ Дъг Боуман, цитиран от АФП и „Таймс ъв Индия“.

„От днес нататък ще започнете да забелязвате една по-опростена синя птичка. От днес нататък именно тя ще бъде новият символ на компанията... Вече няма нужда от текст, чат балончета или малко „т“, които да представят „Туитър“, добави той.

По думите му новата птичка е съвкупност от любов към орнитологията, дизайн с креативни ограничения и чиста геометрия.

„Тази птичка е създадена от три групи припокриващи се кръгове – също както вашите мрежи, интереси и идеи се свързват с приятелите и познатите ви. Независимо дали се носи високо над земята, или лети в ятото с другите птици, птицата в полет е идеалният символ на свободата, надеждата и безкрайните възможности“, заключи Боуман.





#„Туитър“ #лого

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници