Бившата на Криско се оказа излъгана от д-р Енчев

Бившата на Криско се оказа излъгана от д-р Енчев
http://themainline.bg
A A+ A++ A

Бившата половинка на рапъра Криско – плеймейтката Ася Капчикова, забърка нов скандал. Всъщност жертвата в случая е тя. Красавицата била измамена от популярния пластичен хирург д-р Енчев.

Според правилата на конкурса "Мис Плеймейт" Ася спечелила през 2015 г. ваучер от хирурга за интервенция. Тя обаче решила да дари наградата на жена, която действително има нужда от нея заради мастектомия. В крайна сметка обаче лекарят отказал да направи операцията с обяснението, че стойността на наградата включвала само неговия труд. Поискал ѝ допълнително 4000 лв., пише iNews.bg.

"Този ваучер, който получих за 10 000 лв., е стойността на труда на д-р Енчев. Той беше този, който дарява награда на "Мис Плеймейт", защото е спонсор на конкурса. Аз се отказах от тази награда, за да я даря, но се оказа, че не съществува такъв ваучер", обясни Ася пред bTV.

Въпреки неприятния развой на събитията, красавицата все пак намерила начин да реализира идеята си и да помогне на дамата. Преди около година с нея се свързала фирма за импланти, на която тя станала рекламно лице, и именно с нейна помощ ще бъде реализирана интервенцията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници