Старши съветник на Тръмп: Имаме достатъчно доказателства за фалшификациите по избори

Старши съветник на Тръмп: Имаме достатъчно доказателства за фалшификациите по избори
Източник: kafene
A A+ A++ A

Белият дом разполага с голямо количество доказателства за фалшифицирането на президентските избори. Това заяви в интервю за телевизия Ей Би Си старши съветникът на Доналд Тръмп по политическите въпроси Стивън Милър, пише Труд.

„Фалшифицирането на изборите е сериозен проблем в тази страна. Има милиони хора, регистрирани в два щата, или вече починали, но регистрирали се за участие във вота. И също така има най-малко 14% регистрирали се за изборите, които не са граждани. Това сочат научните изследвания. Тази статистика е потресаваща“, каза Милър.

Той добави, че Белият дом е предоставил достатъчно количество доказателства, потвърждаващи нарушенията. Президентският съветник определи тази ситуация като „скандална“, подчертавайки, че страната трябва да бъде „ужасена“ заради нарушаването на избирателните права на законопослушните граждани.

Президентските избори в САЩ се състояха на 8 ноември 2016 г. Победата спечели кандидатът на републиканците Доналд Тръмп. В края на ноември тоя обяви, че има фалшификации при гласуването в щатите Калифорния, Вирджиния и Ню Хемпшир, където победи представителката на Демократическата партия Хилари Клинтън.

#САЩ #Хилари Клинтън #Стивън Милър #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай