След секс мъжете хъркат по-малко

След секс мъжете хъркат по-малко
A A+ A++ A

Това странно твърдение, изказано в няколко американски форума, възбудило интереса на учените. Но информацията по въпроса е доста оскъдна, най-вероятно поради отхвърлянето на възможността твърдението да има реален смисъл въобще.

Доскоро се обсъждаше влиянието на хъркането върху сексуалния живот на двойката. Много са материалите, публикувани в мрежата, които подчертават, че хъркането помрачава семейното щастие, понижава сексуалното желание и разваля удоволстието от секса.

Защо все пак има хора, според които мъжете хъркат по-малко след секс?! Обяснението изглежда трудно, но всъщност изяснява ситуацията. Жените, които твърдят, че партньорите им не хъркат или хъркат, но по-малко от обикновено след секс, са жени, чиито мъже са много добри любовници или също така двойки с много бурен сексуален живот. Вследствие на бурен секс, завършващ с оргазъм и за двамата партньори (за жената особено!), жената е толкова изморена и изтощена, че заспива преди мъжът й да е започнал да хърка. Тя спи по-дълбоко, по-спокойно, по-щастливо дори и не чува хъркането на мъжа до нея.

На база подобни разсъждения може да се предположи, че мъжете, които не успяват да задоволят партньорката си, ще бъдат упрекнати, че хъркат силно и нетърпимо. След сексуалния акт мъжът заспива и захърква, а през това време незадоволената му партньорка е ядосана, тъжна, не може да заспи и хъркането й се струва кошмарно, по-силно и по-ужасно отвсякога.

Дали ще спрете да хъркате, или ще се усъвършенствате в доставянето на удоволстие на партьорката ви, е ваш избор. Ако пък знаете от сигурен източник, че хъркате доста сериозно, то мнението на жена ви относно нощното ви хъркане на сутринта след секс би било обективна оценка за представянето ви.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници