Нов областен координатор на ГЕРБ в Стара Загора

Нов областен координатор на ГЕРБ в Стара Загора
Източник: ПП ГЕРБ
A A+ A++ A

С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за областен координатор на партията в Старозагорска област е утвърден Пламен Йорданов, който бе народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание. Това съобщи депутатът и общински ръководител на старозагорската структура Емил Христов по време на пресконференция, предава Агенция "Фокус"

Предложението за рокадата е направено от Живко Тодоров – кмет на Стара Загора и член на ИК на ГЕРБ, който заемаше и поста на областен координатор на партията. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. „Решението бе взето и подкрепено на среща с общинските ръководители от Старозагорска област, подчерта Емил Христов. Мотивите за решението са, че Живко Тодоров е изключително натоварен като градоначалник и член на ИК на ГЕРБ.

„Ще заложа на приемствеността в работата, защото за всички е видимо, че структурата на ГЕРБ в нашата област е една от най-силните в страната“, категоричен бе Пламен Йорданов. Предстоят отчетни събрания по общини, за да се отбележат силните и слабите страни от изминалите избори, да се направят анализи. „Започваме и подготовката за следващите местни избори през 2019 г. Имаме амбицията да спечелим и добавим към нашия успех поне още две кметски места за ГЕРБ в областта. Продължаваме екипната работа с народните представители, общинските съветници, членовете и симпатизантите на ГЕРБ. Където е необходимо ще направим промени в ръководствата на партията по места, за да влеем активни млади хора, които да дадат импулс за работа на общинските организации“, обяви Йорданов.

#ГЕРБ #областен координатор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници