Невероятното пътуване, наречено бременност

Невероятното пътуване, наречено бременност
A A+ A++ A

Добре дошли в света на бременните! Вълнения, радостни трепети, страхове и съмнения, трудности и невероятни промени – всичко това ви предстои през следващите месеци. Това е времето, през което ще се чувствате и най-специалната жена, и най-красивата, и най-щастливата, но и на моменти настроението ви ще е точно обратното – ще сте най-мрачната, ще се чувствате тежка и непривлекателна.

Не се страхувайте! Не мислете за опасностите и проблемите, а се настройте за едно вълнуващо пътуване през месеците на бременността. Може би това е моментът от живота, когато трябва да приемете, че нещата просто се случват и не всичко зависи от действията ви. Най-доброто, което можете да направите за бебето, което расте в утробата ви, и за вас самата, е да мислите позитивно и да действате разумно, съветвайки се с вашия лекар и вашите любими хора.

Вие сте специална, вие сте уникална и такава е и бременността ви във всеки един миг. Пожелайте си всичко да е наред и бъдете спокойна и търпелива до момента на великата ви среща с малкото човече. Четете, информирайте се, съветвайте се с приятели, познати, роднини, но не забравяйте, че нито една бременност не се повтаря, нито една не протича съвсем като друга и вярвайте преди всичко в инстинктите си и в езика на тялото си.

Иска ви се да държите в ръцете си вашето бебе и светът би ви изглеждал различен. Вие още не го познавате, но вашето бебе ви усеща и ви опознава от момента на зачатието си. Не забравяйте, че вече не сте сама и всичко, което ви предстои, ще преживеете заедно с малкото човече. Бременността е едно пътуване за двама. Бъдете силна и уверена. Вашето бебе ще е щастливо да има една усмихната и спокойна майка от първия ден.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници