Шефът на Академик спаси човек след катастрофа

Шефът на Академик спаси човек след катастрофа
YouTube
A A+ A++ A

Първа помощ на жертва в катастрофа оказа шефът на столичния футболен Академик Вихър Данчев. Той пътувал снощи за баража между ЦСКА 1948 и Брацигово в Самоков, предаде Sporta.bg.

Между планинския град и язовир Искър Данчев се натъкнал на ужасяваща гледка. Току що лека кола се била врязала странично в камион.

"Извадих човека, на пръв поглед нищо му нямаше", сподели Вихър Данчев пред репортер на OFFNews, "Изведнъж обаче получи гърч. Линейката пристигна сравнително бързо. Прибра го. Дано всичко се размине само с уплаха".

Колата се врязала в насрещното без видима причина. Предположенията са две. Или автомобилът е поднесъл заради току що започващия дъжд, когато асфалтът е най-коварен. Другият вариант е шофьорът му да е получил гърчовете, още докато управлява.

Иначе предницата на автомобила беше жестоко разбита видя репортерът на OFFNews. Шофьорът на камиона беше физически добре.

Данчев все пак стигна на трибуните в Самоков, където ЦСКА 1948 се класира за "В" група след драма с дузпи срещу Барса от Брацигово.

Ивайло Йолчев

#катастрофа #първа помощ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници